“Γεννήθηκα στην Καλαμάτα.Σπούδασα στη φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Αθήνα.Επίσης σπούδασα και Αγγλική φιλολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο. Εργάστηκα ως “συνειδητοποιημένη” φιλόλογος σε πολλά Λύκεια της χώρας και στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Ασχολήθηκα με το θέατρο και πραγματοποίησα επιτυχώς με τους μαθητές μου αρκετές παραστάσεις-αρχαίας ελληνικής τραγωδίας κυρίως-στη Γερμανία και στην Ελλάδα.
Μετεκπαιδεύτηκα και αποφοίτησα με “Άριστα” από τη ΣΕΛΜΕ Αθηνών. Επίσης,παρακολούθησα μαθήματα σε σεμινάριο του Ινστιτούτου γενικής Επιμόρφωσης με θέμα: “Διεθνή και Ευρωπαϊκά θέματα”με αρίστην επίδοση. Ακολούθως,παρακολούθησα δύο[2] σεμινάρια με θέμα: “Εκπαίδευση και θέατρο”.
Γνωρίζω Αγγλικά και Γερμανικά.
Λατρεύω την ποίηση και γενικά την ελληνική γλώσσα και επιθυμώ να μοιράζομαι τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου με όσους επίσης προβληματίζονται.
Ξεκίνησα με δημοσιεύσεις άρθρων σε φιλολογικά περιοδικά και στη συνέχεια έχω δημοσιεύσει:
1.Καβάφης ,ο στοχαστής της αγωνίας.
[μελέτη-κριτική]
2.Αναζητήσεις με προοπτική [ποιητική συλλογή]
3.Ενοχή και ανοχή[ποιητική συλλογή]
4.Ηλιοδρόμια-Ελληνοδρόμια[ποιητικό πόνημα]
5.Η Ηλικία της αθωότητας{ποιητική συλλογή}
6.Ιχνηλασίες{ποιητική συλλογή}
7.Αιγαίον,«κάτι από βάλσαμο,κάτι από μύθο»
Έλαβα μέρος στο διαγωνισμό «100 χιλιάδες ποιητές για την αλλαγή», ο οποίος στοχεύει στην επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, με το ποίημα «ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΘΕΑΣ», το οποίο επελέγη, δημοσιεύθηκε και υπάρχει στην ιστοσελίδα με τον τίτλο«100 χιλιάδες ποιητές για την αλλαγή.
Στην πρώτη έκδοση της UNESCO, με τίτλο”ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ”, περιλαμβάνονται 14 ποιήματα από τις συλλογές μου {σελ.273-280}.
Έλαβα μέρος σε διεθνή διαγωνισμό ποίησης και συγγραφής δοκιμίου,που οργάνωσε η Ένωση Λογοτεχνών Β.Ελλάδος, με θέμα “Αριστοτέλης ο μέγας φιλόσοφος” και μου απενεμήθη το 2ο βραβείο για το δοκίμιό μου “Η Αρετή ως “έξις προαιρετική” προς κατάκτηση της ευδαιμονίας.”.
Επίσης έλαβα το βραβείο”ΑΝΑΚΡΕΩΝ”στον παγκόσμιο διαγωνισμό “Κ.Π. Καβάφης 2016” για το ποιητικό πόνημα “ΗΛΙΟΔΡΟΜΙΑ-ΕΛΛΗΝΟΔΡΟΜΙΑ”.
Ποιήματά μου συμπεριελήφθησαν στην “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ”.”